Shark BR 580

Shark BR 580

Reinnoit, Shark BR, care a fost lansat în 2015, este o barca cu motor din aluminiu practica si distractiva pentru sapte persoane. Unghiul ascutit de taiere a valurilor, impreună cu designul corpului, face navigatia extrem de placuta chiar si în conditii meteorologice mai aspre.

20.800 Euro + TVA

Informatii group

Informatii ambarcatiune

Imbarcarea si deplasarea in barca este usoară si sigură, datorită unei punti uniforme, si a treptelor, balustradelor si manerelor bine plasate. In pupa, pe ambele parti ale motorului, sunt platforme de inot pentru o imbarcare mai usoară de pe pupa. Zona de cabina a fost mărită comparativ cu versiunile anterioare ale acestui model, ceea ce inseamnă că toti pasagerii călatoresc confortabil si ergonomic.

Designul, forma parbrizului si usa standard între console mentin fluxul de aer în mod exceptional departe de cabina, ceea ce face o experienta placută de conducere. Parbrizul este realizat din sticla, ceea ce înseamnă ca este posibila instalarea unui stergător de parbriz. Ambarcatiunea are o multime de compartimente de depozitare si de asemenea, o multime de compartimente pentru lucruri personale mici. Incepand cu sezonul 2017, un chartplotter Raymarine este inclus în pretul pachetului standard, asigurand navigare fara efort si informatii despre motor in timp real, etc.

Caracteristicile de conducere excelente ale lui Shark BR si interiorul proiectat ergonomic formează o combinatie imbatabila. Acesta este un model multifunctional, potrivit atat pentru plimbari de agrement, schi nautic, barca de acces, excursii de familie sau chiar pescuit de agrement.