Antares 36

Antares 36

Concentrându-se pe confortul de croazieră, Antares 36 oferă spații foarte mari de locuit, la fel ca varianta flybridge, care propune o perspectivă fantastică asupra mării.

De la 211.100 € + TVA

Servicii Integrate

Pentru orice barca cu motor achizitionata oferim 12 luni cheiaj gratuit la LifeHarbour sau PikeInn si cursuri de pilotaj gratuite prin Romanian Yachting School. De asemenea beneficiati gratuit si de montarea motorului.

Informatii group

Informatii ambarcatiune

Concentrându-se pe confortul de croazieră, Antares 36 oferă spații foarte mari de locuit, la fel ca varianta flybridge, care propune o perspectivă fantastică asupra mării. Cu toate acestea, Antares 36 nu uită de unde a plecat: coca în formă de lalea îi asigură un confort pe toate tipurile de mări, precum și o stabilitate remarcabilă.

Linii moderne, stil autentic: noul Antares 36, care poartă semnătura Sarrazin Design, îmbină performanța cu confortul și siguranța.

Având 2 cabine duble, chicinetă în formă de L și un salon mare, Antares 36 oferă un spațiu interior spațios și confortabil. Datorită închiderii vitrate la pupa cu 3 panouri, salonul se extinde până în cockpit.

• Lungime totală*: 11,37 m
• Lungime totală: 10,32 m
• Lungime cocă: 9,98 m
• Lățime maximă: 3,80 m
• Greutate proprie (CE): 7 076 kg